Boekhandel webshop

Op zoek naar een boek buiten de uitgeverij? Bezoek onze vernieuwde boekenwebshop

Er kan wegens corona ook besteld worden en opgehaald op afspraak

Naar DeRamshoorn.nl

Onderzoekt de kerkgeschiedenis, dl. 3, C. de Bode en MJ Ruissen

Onderzoekt de kerkgeschiedenis, dl. 3, C. de Bode en MJ Ruissen
Model: 9789461152008
Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs: EUR 15,95
Excl. BTW: EUR 15,95
Aantal:  
Onderzoekt de kerkgeschiedenis, dl. 3, C. de Bode en MJ Ruissen

Onderzoekt de kerkgeschiedenis, deel 3

Kijk-, lees- en puzzelboek bij de kerkgeschiedenis

C. de Bode en M.J. Ruissen (eindredactie)

Henk van den Brink (schilderijen)

J.W. Davelaar en A. Streefkerk (puzzels)

 

Kerkgeschiedenis beschrijft de geschiedenis van de kerk in de loop der eeuwen. Het is goed dat ook kinderen hier kennis van nemen, zodat ze zien dat de Heere Zijn volk leidt in de waarheid. Ook al bedreigden vele dwalingen, verleidingen en verdrukking voortdurend haar bestaan, toch staat God ervoor in dat er altijd een Kerk op aarde blijven zal. 

In dit derde deel van de vierdelige kerkgeschiedenisserie beschrijven de C. de Bode en MJ Ruissen de periode vanaf Johannes Calvijn tot en met de strijd tussen Arminianen en Gomaristen, tijdens het Twaalfjarig Bestand.

De prachtige schilderijen van Henk van den Brink geven de verschillende hoogtepunten uit het verhaal weer. Zo kunnen kinderen zich beter een voorstelling maken van wat er gebeurd is.

Ook dit deel telt 20 hoofdstukken. Elke tiende les is een repetitieles. De vragen kunnen door kinderen aan de hand van de tekst zelfstandig worden beantwoord.

De nieuwe hieraan toegevoegde puzzels van Joanne Davelaar en Rianne Streefkerk helpen de leerstof nog beter te onthouden. Kortom: dit lees- en puzzelboek is een waardevolle aanwinst voor alle christelijke scholen en gezinnen.