Boekhandel webshop

Op zoek naar een boek buiten de uitgeverij? Bezoek onze vernieuwde boekenwebshop

Naar DeRamshoorn.nl

Catalogus 2022-2023

Nieuwe boeken en andere artikelen voor het hele gezin

Bekijk catalogus

Dagboek 'Zalig', Ds. D.J. Budding.

Dagboek 'Zalig', Ds. D.J. Budding.
Model: 9789461152077
Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs: EUR 22,50
Excl. BTW: EUR 22,50
Aantal:  
Dagboek 'Zalig', Ds. D.J. Budding. Dagboek 'Zalig', Ds. D.J. Budding.

 

ZALIG, Bijbels dagboek over het thema ‘zalig’
Ds. DJ Budding

Zalig worden is het grootste wonder dat iemand uit genade geschonken wordt op grond van het volbrachte Borgwerk van Christus. Het is een onuitsprekelijk voorrecht om een kind van God te zijn. Zij worden hier al zalig geheten en zullen dat blijven tot in der eeuwigheid. Daar raken ze nooit over uit gewonderd.
In dit leerzame dagboek wordt op de volgende vragen ingegaan: Wat is zalig? Wie worden zalig? Hoe word je zalig? Alle teksten die in de Bijbel hierover gaan, worden in dit dagboek op een gunnende wijze behandeld.

Dominee DJ Budding diende jarenlang als predikant de Nederlandse Hervormde Kerk. Na zijn emeritaat verleende hij pastorale bijstand aan de hervormde wijkgemeente te Vriezenveen. Hij was medeoprichter van het Reformatorisch Dagblad en als voorzitter jarenlang betrokken bij de Stichting Evangelisatie Limburg.


De auteur schreef ook het dagboek 'Alle oog zal Hem zien'. Dit dagboek behandelt het Bijbelboek Openbaring van tekst tot tekst en geeft daarmee veel actueel onderwijs over de eindtijd en de wederkomst. In de boeken 'Ik zal wederbrengen' en 'Ik zal raad geven' verwerkte hij veel persoonlijke en pastorale ervaringen.